Anmeldelser - Duetten og Mejse

Go to content

Main menu:

Anmeldelser

Anmeldelser

Navn : SVEND DAHL HANSEN
Dato : 02.05.14
Arrangement : Anden

Når jeg booker bands til mit Dinner&Dance-koncept, så søger jeg efter bands, der skal kunne lidt ud over det sædvanlige og med et bredt repertoire, da de skal kunne underholde alle fra 20-80 år. Duet'n & Mejse har hele pakken. De har et fantastisk samspil og fed lyd. Mejse synger som en drøm. Og de kan spille alle de fede danske og udenlandske hits fra 5 årtier. Alle mine gæster sang enten med eller var oppe og danse - ung som gammel. Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg booker dem til mine arrangementer. De forstår at spille op til fest.....

Navn : MONA STEENSGAARD
Dato : 20.09.13
Arrangement : Fødselsdag

Super god musik :-) Meget tilfreds med valg af Duet'n & Mejse, de forstår at tilpasse deres højde på musikken, så der kan tales under spisningen & så "gi den gas" til dansen. Alle der kan danse kommer på gulvet, "man" kan bare ikke lade være! Mvh. Mona Steensgaard.

Navn : Lisbeth Bodal
Dato : 21.05.13
Arrangement : Fødselsdag


Duetten og Mejse spillede til min 60 års fødselsdag den 18. maj 2013 i Skipperstuen Karrebæksminde. Dejlig afdæmpet musik under middagen og så super dansemusik efterfølgende
Vores bedste anbefaling herfra.

Navn : Susanne Fredholm
Dato : 12.12.12
Arrangement : Øvrige


Igen igen en god fest , når musikken er super god. Tak for godt humør og alletiders danse musik i Svendborg. Vi ses absolut igen. God jul . Hilsen Susanne

Navn : Kurt Drud Jensen
Dato : 25.11.12
Arrangement : Fødselsdag


Duetten og Mejse spillede til min og min kones fælles fødselsdag på Glamsbjerg Hotel. Det gjorde de rigtig godt, med stille og dæmpet musik under middagen, men tilgengæld med super fed musik der var til at danse efter, resten af aftenen. Rigtig godt og meget anbefalelsesværdigt til alle aldre.

Navn : Allis Sørensen
Dato : 03.04.12
Arrangement : Øvrige


Sikken en fest I var med til at skabe d. 31.3.2012. i Ørbæk Midtpunkt. Det var en forrygende aften med super musik - og alle gæster uanset alder roste jeres engagement og varierede musik. Der var noget for alle.Håber vi mødes igen tilæ næste år i vores nye center.

Navn : Dorthe Nielsen
Dato : 03.07.10
Arrangement : Bryllup


Absolut tilfreds. Jeg kan virkelig anbefale Duet n´og Mejse, som spillede til vores bryllup. Dem vil jeg meget gerne hyre igen når vi skal have fest næste gang. De synger fantastisk og de var gode til at tilpasse sig så alle var med.

Navn : Lars Englund
Dato : 07.11.09
Arrangement : Firmafest


Jeg fik kun ros fra alle gæster. sanginder gav virkelig et godt pust til vores fest. Hun sang virkelig godt, og de spillede både moderne og gammelt.

Navn : Mogens Christensen
Dato : 24.10.09
Arrangement : Fødselsdag


Mine gæster var på dansegulvet hele aftenen, og det var en fantastisk aften, så jeg har bestilt Duet og Mejse igen til nytåraften.

Navn : Inge Bruun
Dato : 04.09.09
Arrangement : Øvrige


Vi brugte Duet og Mejse til vores kræmmermarked. Der var fyldt dansegulv, og de fik gæsterne godt med.

Navn : Hasmark camping
Dato : 04.08.09
Arrangement : Bryllup


Vi er meget glade for Duet og Mejse som vi bruger tit. De er gode til at indordne sig efter vores publikum. Vi bruger dem både på Bøsøre og Hasmark Camping plads.

Navn : Jan Hansen
Dato : 01.08.09
Arrangement : Øvrige


De vendte vores vores byfest, som ellers var ved at miste deltagere. Mejse synger bare fantastisk. Vi kan varmt anbefale dem til alle der skal holde fest.

Navn : Jette Christiansen
Dato : 25.07.09
Arrangement : Fødselsdag


Alle vores gæster dansede meget. De skal have stor ros for kun at holde en kort pause. Jeg følte virkelig jeg fik noget for pengene.

Navn : Laif Lundebæk
Dato : 04.07.09
Arrangement : Fødselsdag


Jeg er blevet inviteret ud og høre hele bandet i vindinge hallen back stage. Min fest forløb ud over alt forventning. Sangerinden synger utrolig godt og ligner en million.

Navn : Sussi Nielsen
Dato : 16.06.09
Arrangement : Øvrige


Vi var utrolig tilfredse. De kunne spillede alt hvad vi spurgte efter, og havde en utrolig udstråling på scenen.

 
 
 
Back to content | Back to main menu